Tratament alternativ A.P.P.A.
Tratament alternativ A.P.P.A.
23 februarie 2017
Tratament in regim de rezidenta
Tratament in regim de rezidenta
23 februarie 2017

Alcoline 021-9335

Alcoline 021-9335 pentru lupta cu dependenta de alcool

Alcoline 021-9335  – Linia ta de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool

Esti in situatia in care ai descoperit problemele legate de consumul excesiv de alcool. Vrei sa te informezi in acesta privinta pentru a stii ce este de facut si cui sa te adresezi. Evident ca nu te poti adresa pritenilor deoarece nu ai incredere ca te vor privii altfel, iar pe intenet sunt mult prea multe informatii, mai rele sau mai bune, care promit fel si fel de rezultate.

Doresti sa stai de vorba cu cineva, sa-I spui care este problema ta si sa-ti spuna ce poti sa faci si cine te poate ajuta.

Pentru  acest lucru va recomandam linia telefonica ALCOLINE 021-9335.

Alcoline ofera informații relevante și sprijin psihologic acelora care se confruntă cu problemele asociate dependenței de alcool, dar și rudelor, apropiaților sau persoanelor care intră în contact cu astfel de cazuri.

9335, număr cu tarif normal. Program de luni până vineri

Astfel, AlcoLine se adresează celor care sunt în proces de a face o schimbare în comportamentul lor de consum sau rudelor consumatorilor de alcool, iar serviciul este unul confidențial. Numărul scurt 9335 poate fi apelat de orice persoană adultă, de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 20:00, aplicându-se tariful standard pe apel.

Echipa aflată în spatele acestei inițiative este formată din specialiști (psihologi și asistenți sociali cu experiență în gestionarea persoanelor dependente de alcool), precum și foști consumatori recuperați sau rude ale unor consumatori de alcool și membri ai Asociației Persoanelor cu Probleme legate de consumul de Alcool (APPA).

Această cooperare aduce laolaltă calitatea intervenției realizate de un profesionist și capacitatea de înțelegere a unei persoanei recuperate de pe urma acestei probleme, fiind un element cheie diferențiator al serviciului AlcoLine.

Pentru a oferi sprijin și sfaturi cât mai eficiente și empatice, echipa de consilieri AlcoLine a parcurs un training de specialitate și lucrează sub supervizarea unui specialist în dependențe, acreditat de Ministerul Sănătății. AlcoLine este un proiect realizat în întregime și asumat profesional de specialiștii ALIAT, cu sprijinul financiar transparent și necondiționat al Heineken România.

Suna la 021-9335 si cauta indrumare pentru problemele tale legate de alcool
 
Daca iti este util acest articol, recompenseaza-ne cu un Like