Scrisoare deschisa catre parinti. Si bunici, unchi, matusi
16 octombrie 2020
Clinica ALIAT TEEN din București caută medici psihiatri pediatri pentru cel mai inovator program de sănătate mintală pentru copii, adolescenți și familiile lor
16 iunie 2021

EVENIMENT FB LIVE Cum facem fata provocarilor adolescentei

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este EVENT-LANSARE-CLINICA-ALIAT-TEEN-1-1024x576.png

Marti, 26 ianuarie, de la ora 12.00, am discutat LIVE, pe pagina de Facebook a Clinicii ALIAT despre serviciile de sanatate mintala in fata provocarilor adolescentei cu doi specialisti de la Clinica ALIAT TEEN – un program dedicat problemelor de sanatate mintala si de comportament ale copiilor si adolescentilor deschis recent in Bucuresti, pe Bd. Regina Maria nr. 23.

Inregistrarea discutiei de pe Facebook este disponibila aici .

Directorul medical Dr. Eugen HRISCU, medic psihiatru și Dr. Aiten SIMON-ABZAIT, medic specialist psihiatrie pediatrica si coordonatorul proiectului ALIAT TEEN, au discutat despre problemele specifice adolescentei si ce solutii avem la indemana.

Initiativa face parte din evenimentul de lansare oficiala a primei clinici dedicate copiilor si adolescentilor si problemelor acestora, dar si parintilor si familiilor – CLINICA ALIAT TEEN, alaturi de programul mai amplu al Asociatiei ALIAT pentru Sanatate Mintala #smarteens by ALIAT, din care face parte si platforma www.adolescenteen.ro.