Cum pot plati ?
23 februarie 2017

Stigmatizare dependenta

Învinovățirea persoanelor dependente

Te temi de parerea celor din jur?

Foarte multe persoane se tem sa inceapa un tratament de frica ca vor fi desconsiderati de catre cei din jur. In ciuda faptului ca toata lumea te incurajeaza sa urmezi un tratament, deseori sunt multi in jurul nostru care prefera sa iti puna o eticheta care sa te devalorizeze. Fac acest lucru deoarece nu stiu in ce consta in realitate o terapie si incearca sa se considere ei mai buni decat tine, pentru a se simtii mai bine.

Cultura populara romaneasca este plina de povesti despre persoanele care sunt dependente si cat de nocive sunt aceste persoane pentru ca fac asa ceva. Televiziunile se intrec sa realizeze stiri amplificate despre acestea pentru a avea un rating cat mai mare, in colectivitati sunt vorbiti de rau si pe cat posibil evitati, iar daca se mai pune problema sa si concurezi cu cineva, in cadrul serviciului de exemplu, pentru o pozitie mai buna, clar vei fi desconsiderat pt aceasta particularitate a ta, pentru a-ti scadea valoarea si calificarile.

In ciuda tuturor acestor lucruri, sunt din ce in ce mai multe persoane care aleg sa apeleze la ajutorul unui specialist pentru a depasii aceasta problema, scopul lor fiind de a avea o viata mai buna.

Intregul proces terapeutic este confidential pentru protectia persoanelor.

Pe masura ce avensezi cu terapia, efectele se vor vedea si usor usor persoanele din jurul tau vor incepe sa te aprecieze. Apreciera va fi cu atat mai mare stiind ca ai avut o asemenea problema si ai reusit sa-I faci fata, lucru pe care majoritatea persoanelor din jurul tau considera ca nu ar fi putut sa-l faca ei insisi. Astfel usor usor vei devenii o persoana mult mai apreciata si valorizata decat ei insisi. 

Invata de la noi cum sa faci fata acestei situatii. Suna la 0727880447.