Învinovățirea persoanelor dependente
Stigmatizare dependenta
23 februarie 2017
Cum ma pregatesc?
23 februarie 2017

Cum pot plati ?

Cand te decizi sa incepi tratamentul adictiei cu siguranta prima intrebare este “Cat costa?”.

Daca stai sa iei in considerare toate serviciile necesare si costurile pe termen lung poate devenii intimidant. Dar nu trebuie neaparat sa fie asa.

In cadrul Clinicii Aliat incercam sa promovam o politica a preturilor accesibile. Intelegem dificultatile cu care te confrunti cand incerci sa faci fata unei dependente, printre care si cea financiara. Stiind ca dependentele necesita mult timp pentru vindecare, nu dorim ca banii sa fie un impediment in inceperea unui tratament care-ti poate schimba viata in bine.

Plata directa

Ca la orice serviciu oferit exista metoda platii directe prin cash sau card. Daca cumva vrei sa platesti pentru tratamentul unei persoane dar nu ai increderea in ea cu banii ne poti face plata online prin intermediul contului nostru bancar. Aceasta varianta este valabila si in cazul persoanelor care se afla la o distanta mai mare de noi sau chiar in strainatate si doresc colaborarea cu noi.

Metode alternative de plata

Spre deosebire de majoritatea clinicilor de profil incercam sa oferim si metode alternative de plata a tratamentului.

Tratament decontat de CASMB

  • Pentru anumite tipuri de dependenta putem deconta tratamentul prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti. Bineinteles ca trebuie sa indeplinesti conditia sa fii asigurat pentru a te putea incadra la aceasta categorie.Datorita posibilitatilor si a legislatiei in vigoare putem trata doar un anumit numar de pacienti intr-o perioada de timp.

Tratament oferit gratuit prin programe sponsorizate

  • Daca totusi nu esti o persoana asigurata nu te intrista. Cu ajutorul partenerilor nostrii periodic reusim sa strangem fonduri pentru diverse programe de terapie specifice persoanelor care nu-si pot permite acest lucru. Si in cazul acestei metode exista anumite criterii care trebuie sa le indeplinesti pentru a te putea inscrie in program. Desigur si aici locurile sunt limitate, iar programele sunt periodice.

Troc sau Barter

Nu iti poti permite costul terapiei, dar ai un talent care ne poate ajuta. Suntem deschisi sa avem o colaborare cu tine in acest sens. Daca ne poti promova serviciile sau sa ne ajuti sa imbunatatim activitatea noastra am putea sa te ajutam si noi pe tine.