Hub de sănătate emoțională

Clinica Aliat

Clinica Aliat este o clinică de sănătate mintală din centrul Bucureștiului (zona Piața Victoriei) care oferă servicii medicale de specialitate în domeniu – psihiatrie, medicină generală, psihoterapie și psihologie clinică. Clinica oferă servicii de diagnostic, evaluare și tratament pentru o gamă largă de probleme de sănătate mintală, cum ar fi dependențele (dependența de alcool, de droguri, de jocuri de noroc și jocuri online, de cumpărături, de Social Media etc.), anxietatea, depresia, tulburările alimentare, tulburările de personalitate și multe altele.

Clinica Aliat este rezultatul expertizei acumulate de specialiștii ONG-ului Aliat  în zona de prevenire și tratare a dependențelor și a problemelor de sănătate mintală în ultimii aproape 30 de ani, în România. Din anul 2014 ALIAT ONG a înființat 7 clinici ALIAT în București, Brașov, Suceava, Târgoviște și Ilfov si care au fost externalizate către specialiști si manageri persoane fizice. Clinica Aliat Victoriei este cel mai nou proiect, demarat in ianuarie 2023 si oferă servicii dedicate în domeniul psihoterapiei și psihiatriei într-un sediu modern, amenajat astfel încât experiența în clinică să ofere pacienților și vizitatorilor noștri o stare de bine și care să susțină astfel procesul terapeutic.

Pacienții Noștri

Pacienții pot beneficia de terapie individuală, terapie de grup sau terapie de cuplu si familie, în funcție de nevoile lor și de recomandările specialiștilor clinicii.

Pentru că știm cât de importantă este discreția, Clinica Aliat din București oferă un mediu sigur și confidențial pentru pacienții și vizitatorii săi. 

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Clinica Aliat București sau pentru a stabili o consultație la unul din specialiștii clinicii, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0773 842 942.

Echipa noastră

Echipa de specialiști ai Clinicii Aliat din București include psihiatri, medici de medicină generală, psihoterapeuți, psihologi clinicieni, formați în tratarea adicțiilor, în terapia de cuplu și terapia familiei, precum și în terapia altor probleme de sănătate mintală (anxietate, depresie etc) și psihiatrice. Cu o experiență proprie relevantă în domeniu, aceștia lucrează împreună pentru a oferi pacienților un plan de tratament personalizat și eficient.

Clinica Aliat din București oferă, de asemenea, servicii de evaluare psihologică și consiliere pentru tineri și adolescenți, precum și terapie pentru problemele de dezvoltare și comportament, inclusiv dependența de substanțe.

× Programează-te