Oferim servicii de înaltă calitate

Hub de sănătate emoțională 

Clinica Aliat din București oferă servicii de sănătate mintală pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească calitatea vieții și să își dezvolte abilitățile de gestionare a dificultăților psiho-emoționale care le afectează viața, de la anxietate, depresie, ADHD, până la toate tipurile de adicții – de substanțe sau comportamentale, atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți/tineri și familiile lor.  Aceste servicii ajută la identificarea problemelor de sănătate mintală și la stabilirea unui diagnostic corect.

Evaluarea psihologică și diagnosticarea tulburărilor de sănătate mintală.

Evaluarea psihologică și diagnosticarea tulburărilor de sănătate mintală sunt procese esențiale în domeniul psihologiei clinice, având scopul de a identifica și clasifica tulburările mentale ale indivizilor

Servicii de psihiatrie

Includ evaluarea și tratamentul tulburărilor de sănătate mintală care necesită administrarea de medicamente, cum ar fi adicțiile, tulburările depresive, tulburările anxioase sau  alte afecțiuni.

Psihoterapia individuală

O terapie în care un psihoterapeut îl ajută pe client să exploreze și să abordeze problemele personale sau inter-personale și să dezvolte abilități de gestionare a emoțiilor și a comportamentelor

Psihoterapia de cuplu și de familie

O terapie în care un psihoterapeut lucrează cu cupluri sau familii pentru a îmbunătăți comunicarea și relațiile dintre membrii acesteia.

Terapia cognitiv-comportamentală (TCC)

O formă de terapie care se concentrează pe schimbarea gândurilor și comportamentelor dăunătoare și îmbunătățirea abilităților de gestionare a stresului și a problemelor emoționale.

Terapia sistemică

O formă de terapie psihologică care se axează pe relațiile interpersonale și pe dinamica sistemelor în care oamenii trăiesc și interacționează.

Terapia EMDR

O formă de terapie psihologică utilizată pentru tratarea tulburărilor de stres posttraumatic (TSPT) sau a altor evenimente cu impact emoțional negativ puternic și a altor probleme emoționale și psihologice.

Teste psihologice

O serie de teste și evaluări folosite pentru a evalua personalitatea pacienților și pentru a recomanda cele mai bune opțiuni de tratament.

Grupuri de suport pentru persoanele afectate de probleme psiho-emoționale și familiile lor.

Grupuri de suport adresate persoanelor afectate de anumite probleme de sănătate psiho-emoțională, dar și familiilor acestora

Terapia prin hipnoză

O formă de terapie în care clienții sunt induși într-o stare de conștientizare modificată pentru a ajuta la eliberarea emoțiilor sau a problemelor subconștiente.

Consiliere

Serviciile de consiliere sunt concepute pentru a oferi clienților informații și sfaturi cu privire la problemele de sănătate mintală și pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine simptomele și comportamentele lor.

Terapia de grup

O formă de terapie în care un grup de pacienți se întâlnesc pentru a discuta și a împărtăși experiențe similare, sub îndrumarea unui terapeut calificat.

Terapia ericksoniană

O terapie axată pe utilizarea hipnozei, sugestiilor și a metaforelor pentru a ajuta pacienții să-și schimbe gândirea și comportamentul, precum și pentru a ajuta la identificarea și eliminarea obstacolelor care îi împiedică să progreseze.

Blog

Sănătatea mintală și beneficiile meditației

Sănătatea mintală este o preocupare importantă pentru mulți oameni, iar meditația poate fi un instrument...
Read More

De ce este important să vorbim despre sănătatea mintală?

Sănătatea mintală este un aspect important al sănătății generale a unei persoane, iar lipsa ei...
Read More

Importanța activității fizice în menținerea sănătății mintale

Activitatea fizică regulată este esențială pentru menținerea unei stări optime de sănătate mintală. Studiile au...
Read More
× Programează-te